LEPE VESTI: Jovičić OBRADOVAO Delije!

Crvena zvezda gostuje u Engleskoj u sredu.

Borbu na tri fronta fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju utakmicom u okviru grupe C Lige šampiona protiv Liverpula naredne srede, 24. oktobra. Crveno-beli su od kraja reprezentativne pauze odigrali već dva meča i zabeležili su dve pobede.

– Od kada je trener Milojević preuzeo ovu ekipu svi se vodimo filozofijom da je prva naredna utakmica najbitnija. Do sada smo bili perokupirani domaćim prvenstvom i Kupom, tako da smo sada potpuno fokusirani na utakmicu sa Liverpulom. Ne treba mnogo da pričamo o tom meču, svi znamo o kakvoj se ekipi radi i kakve rezultate oni beleže u poslednje vreme u Premijer ligi. Igrati u Ligi šampiona je izuzetna čast za svakog fudbalera, trudićemo se da se predstavimo u što boljem svetlu – rekao je Branko Jovičić.

Zvezdin vezista veruje da zajedništvo i timski duh mogu da odvedu njegovu ekipu do dobrog rezultata u sredu protiv Liverpula.

– Liverpul sigurno ima odlične individualce, njihovi fudbaleri vrede po sto milion evra, ali naša snaga leži u zajedništvu, moramo kao tim dobro da odigramo. Svi znamo da je fudbal kolektivni sport i ako ekipno odigramo dobro i kompaktno kao što umemo verujem da neće biti mnogo problema. Mi živimo za ovakve utakmice i, od kada smo se okupili prošle sezone, pričamo o Ligi šampiona. Ne treba nam poseban motiv pred ovu utakmicu, sve ovo vreme radimo vredno i naporno kako bismo došli do nivou gde se takmičimo sa najboljima. Sanjali smo Ligu šampiona i sada kada nam se taj san ostvario motivacija nam je na najvišem mogućem nivou – tvrdi Jovičić.

U prelepom ambijentu navijači crveno-belih su na kraju utakmice i pobede protiv Rada pozdravili fudbalere pred put u Liverpul.

– Već se ponavljamo, ali navijači su zaista naš dvanaesti igrač, oni su neverovatna podrška. Sada već tradicionalno, na prelep način su nas ispratili na put koji nas očekuje u utorak. To nam zaista mnogo znači. Sever je na svakoj utakmici ispunjen, bodre nas, a mi im vraćamo pobedama – poručio je Jovičić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!