MORA TAKO BITI: Partizanu je POTREBNA pobeda!?

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak tvrdi da je ekipa u teškoj situaciji, ali da je u prošlosti umela da se izbori sa time i da je pobeda nad Zadrom jedina opcija.

Košarkaši Partizana u petak dočekuju poslednjeplasirani tim regionalne lige. Gost beogradskih crno-belih u „Štark Areni“ biće ekipa Zadra koja je posle četiri vezana poraza promenila trenera.

„Teška je situacija za nas, ali izlazili smo i iz težih. Zadar je promenio trenera, tako da se u ovom trenutku moramo okrenuti samo sebi i otkloniti nedostatke u igri“, kaže trener Partizana Nenad Čanak.

Crno-beli su u jednako komplikovanoj situaciji kao i naredni rival. Vezali su četiri poraza u ABA ligi i Evrokupu i zbog toga ne čudi što Čanak pobedu vidi kao jedino rešenje za izlazak iz krize.

„U sutrašnjoj utakmici nemamo izbora i jasno je da nam je pobeda jedina opcija“, zaključio je trener Partizana.

Bek crno-belih, Vanja Marinković deli mišljenje svog trenera.

„Pred nama je utakmica u kojoj moramo da pobedimo. Svesni smo da smo sposobni da igramo daleko bolje nego što je to bio slučaj u prethodnih desetak dana i učinićemo sve da to sutra i pokažemo na parketu Arene. Zadar će sigurno ući u meč sa velikom energijom i željom, ali sam ubeđen da ćemo mi tu pobedu želeti više“, istakao je Marinković.

Utakmica 5. kola ABA lige između Partizana i Zadra igra se u petak, 26. oktobra sa početkom od 21 čas.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!