NAVIJACI JASNI: Fali SRBIN za TITULU!

Anketa pokazala šta nedostaje „Plavcima“ za prvo mesto.

Prema mnogim analizama, Čelsiju nedostaje kvalitetan napadač, odnosno tačnije pravi strelac, neko ko bi dao dvadesetak golova u sezoni, kako bi se trkali sa Liverpulom i Sitijem.

Jasno, sve to bi bilo rešeno da je Iguian stigao u London, ali od toga nije bilo ništa, sa druge strane, priča oko Levandovskog nije bila realna, a Pjatek iz Đenove je ideja za neki duži period adaptacije, sigurno je da u januaru neće stići u London.

U anketi jednog britanskog sajta, navijači su jasni, njih 75% vidi Aleksandra Mitrovića kao rešenje za napada.

Srbin ne može da prestaje da daje golove, nastavio je seriju u Podgorici, a u najefikasniji je igrač u svim profesionalnim engleskim ligama od kada je stigao u Fulam krajem januara.

Mitrović je idealan naslednik Dijega Košte, snažan napadač koji daje golove i to je ono što je Čelsiju potrebno, makar prema mišljenju medija.

On je, kako tvrdi Džejmi Rednap kupovina sezone za 25 miliona evra, smatra da je to smešan novac u odnosu na ono koliko vredi. Čelsi ima novca za Srbina, možda i proba sa razmenom za Žirua ili Moratu, ali to je manje verovatno. Uz to, Fulam bi svakako smanjio šanse za opstanak ako bi „Mitro“ napustio klub.

No, ako nastavi da daje golove, teško da će ga „Kotadžeri“ zadržati na leto, kada stignu ponude mnogo većih klubova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!