ODLAZI ON: Boaći IDE u Premijer ligu!?

Nije otkrio o kojem je klubu reč.

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći najavio je mogućnost da u januaru ostvari veliki transfer u englesku Premijer ligu. Mediji u Gani, čiji je reprezentativac Boaći, javljaju da su za 25-godišnjeg fudbalera zaintesovani Hadersfild, Votford, Sautempton i Brajton.

– San velike većine igrača je da igraju u Engleskoj, a mislim da bi meni možda mogao da se ostvari ove sezone. Ne želim da iznosim detalje… Nešto će se desiti za dva ili tri meseca, to je sigurno – rekao je Boaći za SportsworldGhana.

On se i u prvom mandatu u Zvezdi dovodio u vezu sa engleskim klubovima Čelsijem, Vest Bromvičem i Njukaslom, da bi se pre povratka među crveno-bele otišao u kineski Ðangsu Suning gde se nije proslavio.

– Ne mislim da klub koji proda i vrati igrača posle šest meseca nema iste ciljeve kao taj igrač. Zajedno se dogovaramo, daću sve od sebe da se nešto desi u januaru.

Boaći nije želeo da otkrije u koji klub tačno želi da ode, već da je spreman za najzahtevniju ligu sveta.

– Spreman sam da igram u bilo kom klubu u Premijer ligi, jednoj od najjačih na svetu. Nije važan klub, vidite i da Vest Hem pobedi Mančester Junajted, već da uđete u sistem.

Boaći će sa Crvenom zvezdom igrati u Engleskoj 24. oktobra kada gostuje Liverpulu u u Ligi šampiona.

– Mislim da je ta utakmica jedna od onih na kojima moram svima da pokažem da sam spreman za Premijer ligu – zaključio je on.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!