ON IZOSTAJE: Milivojević ne može da RAČUNA na njega!?

Trener Crvene zvezde veruje da će desni bek biti spreman za gostovanje u Liverpulu. Zadovoljan većim delom igre svog tima protiv Rada, ali ne i u finišu utakmice.

Žestok pad Filipa Stojkovića u 33. minutu utakmice sa Radom dobro je zabrinuo navijače Crvene zvezde. Ne toliko zbog nastavka duela sa „građevinarima“ (koji su rešili u svoju korist 3:1), već zbog predstojećeg gostovanja u Liverpulu u 3. kolu Lige šampiona, iduće srede.

Desni bek crveno-belih nezgodno je pao na rame i posle vazdušnog duela sa protivničkim igračem i potom se više nije vraćao na teren. Umesto njega ušao je Rašid Sumaila, ali je posle utakmice trener Vladan Milojević pred kamerom TV Arena Sport ublažio brigu navijača.

„Što se tiče Filipa, ne bi trebalo da je nešto strašno, izašao je preventivno“, kratko je rekao Milojević i nastavio:

„Što se tiče utakmice, mislim da je do 70-75. minuta bilo nešto što mogu da kažem da sam zadovoljan većim delom, ali mislim da se potom dogodio ozbiljan pad, videćemo zašto i zbog kog razloga. Posle toga mi se nije svidelo“, kritikovao je Zvezdin trener svoje igrače uprkos pobedi 3:1.

Njegov kolega, Zoran Milinković, izneo je svoje utiske posle duela na stadionu Rajko Mitić.

„Napor koji smo uložili u prvom poluvremenu prosuo se za pet minuta. Puno problema smo imali po bokovima, to je činjenica, napadali su nas i sa jedne i sa druge strane. Razlog vidim u odsustvu naših najiskusnijih igrača: Kasalice, Lutovca i Ignjatijevića. Čestitam Zvezdi na pobedi“, rekao je strateg „građevinara“.

Posle Čukaričkog i Mladosti, Rad je tek treći tim ove sezone u domaćem prvenstvu koji je uspeo da postigne gol Zvezdi na njenom stadionu.

„Dobro, nas ne gledam u postignutom golu, već u plejadi mladih igrača iz Radove fudbalske škole. To je tako godinama, kao i u ovoj sezoni“, naglasio je Milojević.

Umesto povređenog Stojkovića, u 33. minutu ušao je Rašid Sumaila, ali je on zaigrao na mestu štopera, dok se uz desnu aut-liniju pomerio Miloš Degenek.

Reprezentativac Austraije pružio je odličnu partiju, upisao čak i asistenciju za drugi gol, tako da neće biti iznenađenje ako ga ubuduće češće budemo gledati u ulozi desnog beka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!