OVO SE ČEKALO: Gagić izjavom RASPALIO Grobare!

Centar crno-belih posle trijumfa nad Zenitom ističe da je uvek važno dobiti četiri ili pet puta skuplju ekipu

Pobeda Partizana nad Zenitom u Evrokupu imala je odjeka među navijačima crno-belih, ali i među bivšim članovima kluba. Jedan od onih koji je čestitao putem društvenih mreža je i Bogdan Bogdanović, as Sakramenta. A zanimljivo, centar Partizana Đorđe Gagić prisetio se baš tog vremena i načina na koji je sazrevala ekipa pre šest godina.
„Imali smo oscilacija u igri, imali smo milion grešaka, ali je najbitnije da smo iz svega izašli kao pobednici, da smo prebrodili sve te oscilacije i teške momente na terenu… Nismo sjajno igrali, ali smo pokazali energiju i zajedništvo i izneli ovu utakmicu do kraja kao pobednici“

Centar crno-belih je u samoj završnici utakmice postigao par važnih koševa pre nego što je zaradio petu ličnu grešku i morao da se preseli na klupu.
„Dok smo stigli do tog koša, borili smo se i radili kao tim i to je nekako došlo iz tog zajedništva i borbe. Iz te želje i borbe uvek dobijemo nagradu“.

I ovoga puta si na vrlo euforičan način proslavio pobedu.
„Uvek mi znači kada dobijemo ekipu koja je četiri-pet puta skuplja i iskusnija. Naravno da mi to znači, kao i svim momcima ovde. Drago mi je što u ovakvim momentima pokazujemo da rastemo kao tim, da smo prava ekipa“.

Slede vam tri gostovanja zaredom, od kojih je prvo u Baru protiv Mornara u Jadranskoj ligi?
„To će biti nezgodan teren, videli ste prošle sezone kako su igrali, a ništa se tu drastično nije promenilo. Moramo da se spremimo za njih, da ih shvatimo ozbiljno. Nema slavlja, ovo se podrazumeva. Partizan je to. Ipak mi nosimo to ime i drago mi je što ljudima vraćamo pobedama i borbom, što izgledamo kao one moje prve godine kad sam došao, kad su tu bili Bogdan i cela ta mlada ekipa“, istakao je Gagić.

Plejmejker Aleksej Nikolić je ponovo odigrao sjajno u odbrani i u drugom poluvremenu potpuno zaustavio protivničke igrače.
„Prvo poluvreme možda nije bilo najbolje, ali smo ludost i mladost koju imamo izneli u drugom poluvremenu i to nam je pomoglo da se vratimo u igru i da na kraju dobijemo. Znali smo da samo energijom i borbom možemo da se vratimo u igru i to smo radili, takav pristup smo imali sve vreme i mislim da je to donelo pobedu“, naveo je Nikolić.

Vanja Marinković smatra da nema nikakvog mesta za euforiju.
„Utakmicu smo dobili odbranom i borbom. Međutim, ne treba slaviti, nije ovo ništa spektakularno. Mi ćemo se truditi da treniramo još bolje i jače. Sada idemo u Bar na pobedu“.

BORJANU ZA UTEHU: Čak ni on NE MOŽE da zaustavi Nejmara!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!