POBEDA JE IMPERATIV: Partizan ovo MORA da dobije!

Meč se igra utorak (19) u dvorani „Aleksandar Nikolić“

Košarkaši Partizana u okviru četvrtog kola grupe „C“ Evrokupa dočekuju francuski Asvel. Crno-beli su u seriji od tri uzastopna poraza (Mornar, Valensija, Krka), ali trener Nenad Čanak veruje da će ekipa pokazati reakciju i upisati veoma značajnu pobedu protiv kvalitetnog protivnika, koji u Beograd dolazi sa učinom 2-1.

– Utakmica je veoma važna za obe ekipe jer može mnogo toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. Asvel je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju. Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji u datom momentu mogu da na terenu naprave razliku. Što se nas tiče, dobar rezultat bi nam višestruko značio i daćemo sve od sebe da kroz 40 minuta košarke do njega i dođemo – rekao je Čanak.

Kapiten Novica Veličković najavljuje veliku borbu sa ekipom koja će se od sezone 2019/20. takmičiti u Evroligi.

– Svesni smo kvaliteta protivnika i toga šta je potrebno da uradimo ukoliko mislimo da ih savladamo. Verujem da smo u stanju da ponovimo neke od dobrih igara iz ove sezone i da pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu – naglasio je Veličković.

Dres kluba čiji je predsednik košarkaš Šarlota Toni Parker između ostalog nose Demarkus Nelson, El Džej Sloter, Miro Bilan, Mantas Kalnietis, Erik Buker, Alfa Kaba…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!