PONOVO GA PRATE: Napadač Zvezde PONOVO na METI Seltika!

Skauti Kelta biće sutra uveče na Enfild Roudu

Tek što se vratio u Crvenu zvezdu Ričmond Boaći je ponovo alarmirao skaute pojedinih evropskih klubova. Reprezentativac Gane je nedavno, tokom reprezentativne pauze, istakao da će karijeru vrlo verovatno nastaviti u Engleskoj, odnosno da i dalje sanja da igra u Premijer ligi.

Snažni napadač polagaće sutra veče veliki ispit u duelu sa Van Dajkom i Lovrenom. Bolju šansu da se nametne skautima brojnih klubova neće imati. Posebno, što će, između ostalih, na Enfildu biti i predstavnici Seltika.

Prvak Škotske odavno na radaru ima Ričmonda Boaćija. Posmatrali su ga prethodne godine na gostovanju Emirejtsu, a sada će ponovo krenuti na put kako bi na delu videli nekadašnjeg člana Juventusa. Tako bar piše Dejli Rekord.

Posle prodaje Muse Dembelea u Lion Seltik je u potrazi za klasnim napadačem. I sigurno će tokom decembarskog prelaznog roka biti aktivan na tržištu. Reprezentativac Gane ima šansu da se nametne kao ozbiljna opcija. Posebno što Seltik može da zadovolji finansijske apetite Crvene zvezde.

Pored Boaćija predstavnici Seltika bi mogli da obrate pažnju i na desnog beka crveno-belih Filipa Stojkovića. I on je u prethodnom periodu povezivan sa Seltikom.

SRBIN MANJE U MUSKORONU: Vezista se VRAĆA u Srbiju!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!