PRED PUT U ŠABAC: Milojevića OVO BRINE!?

Crveno-beli u gostima Mačvi u derbiju 13. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde su pre nekoliko dana odigrali prvi meč protiv Liverpula u okviru 3. kola Lige šampiona, a sad ih očekuje nastavak domaće Superlige. Naredni protivnik je Mačva, a utakmica 13. kola će se igrati u Šapcu. Šef struke crveno-belih Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije o predstojećem duelu.

– Imamo jedno od najtežih gostovanja do kraja prvog dela prvenstva. Idemo u Šabac, a još nam je u sećanju da nas je te ekipa namučila u prvenstvu, tako i eliminacijom u Kupu. Reči hvale, ima kontinuitet, pokazalo i ove godine, osim možda Matića koji je otišao, ostali su isti igrači i kroz dobar rad trenera Aničića imaju konti interesantno za srpski fudbal. Spoj iskusnih i mladih igrača, dosta pružaju u Superligi i sigurno da promena trenera i sigurno će dolazak Darka Tešovića doneti kvalitet jer ga dobro poznajem. Bio je sa mnom u Panionisu i mislim da je Mačva napravila pravi izbor. Očekuje nas izuzetno borbena i teška utakmica. Spremićemo se na najbolji mogući način. Videćemo u kakvom ćemo sastavu izaći – započeo je Milojević.

Govorio je i o igračkom kadru.

– Još ne znam, imali smo juče određene preglede, Jovičić, Boaći, videćemo situaciju sa Marinom. Moramo da budemo dosta pažljivi što se tiče povreda takve prirode. Nijedan trener ne voli igrače van stroja duži period, opekli smo se jednom ili dva puta. Možda će se desiti da neki igrači budu donekle spremni, ali ćemo ih možda sačuvati kako bismo bili apsolutno sigurni da su se oporavili. Zgusnut raspored, svaka tri dana utakmice, čekaju nas i putovanja i izabraćemo najbolji mogući tim za tu utakmicu.

Trener crveno-belih se osvrnuo i na veliku bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce.

– Iskreno niti pričamo, niti razmišljamo na takav način. Ne gledamo tabelu, niti treba. Jednostavno, moramo da budemo fokusirani za ono što želimo a to je da budemo najbolji u svakoj utakmici. To nas ne dotiče apsolutno. Ovo je 13. kolo, ne znam ni da li je trećina prvenstva, ima još mnogo utakmica, deljenje bodova, plej-of… Imamo dosta dobrih ekipa što je pozitivno, velika je gužva u gornjem delu tabele, dosta njih pretenduje za plej-of. Ne razmišljamo o bodovnoj prednosti.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!