REŠILI SU: U Kini bez NBA igrača!?

Selektor Đorđević bio u poseti našim NBA asovima.

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić debitovao je u novoj sezoni sa učinkom od osam poena, seda skokova i pet asistencija. Posle meča u Hjustonu i velike pobede njegove ekipe (133:113) kapiten reprezentacije Srbije nije krjo zadovoljstvo.

– Generalno se osećam jako dobro, a problem je bio u tome što sam propustio veliki deo trening-kampa. Imao sam malu povredu zadnje lože, ali sada je sve OK. Nadam se da ću dobijati šansu u meri u kojoj sam je dobio na ovom meču, potrudiću se da je iskoristim u svakom trenutku – počinje Teodosić za Sport klub.

Trener Dok Rivers rekao je na konferenciji da su bekovi profitirali od saradnje sa Semom Kaselom, nekada vrhunskim plejmejkerom.

 

– Sem radi manje-više sa svima osim sa mnom. Ja radim sa dvojicom drugih trenera koji su mi mnogo pomogli da održim kondiciju i da budem u ritmu. Sem je sjajan trener i treba da nastave da rade sa njim.

Štp se tiče reprezentacije Srbije, ostala su još dva prozora, a selektor Đorđević nedavno je bio u poseti svim srpskim NBA igračima.

– Razgovarali smo sa Saletom i letos. Nadamo se da će momci koji budu igrali u ta dva prozora obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo, a onda se nadamo da ćemo kompletni otići u Kinu da odigramo dobro. Imamo sjajnu ekipu, to treba da iskoristimo i da u punom sastavu odemo na SP -zaključio je Teodosić za Sport klub.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!