ŠOK: PSŽ odradio SVOJE, šta će BITI sa Zvezdom!?

U Francuskoj ne jenjava interesovanje za slučaj koji je obelodanio tamošnji “L’Ekip“. Ovaj list i dalje prednjači u novim informacijama na ovu temu.

Dok tužilaštvo u Francuskoj sprovodi istragu, a javnost iščekuje konačan rasplet ove priče, i Crvena zvezda i PSŽ spremaju “kontraofanzivu“ sa svojim pravnim timovima.

Kada su u pitanju Parižani, “L’Ekip“ danas prenosi svoja nova saznanja, da Pari Sen Žermen pred civilnim sudom planira podnošenje tužbe za naknadu štete. Njihov advokat Frensis Spiner otkrio je da klub sa “Parka prinčeva“ smatra da ima “ulogu žrtve“ u čitavom slučaju i sada pokušava da za to dobije i potvrdu pred sudom. To je stav i prvog čoveka kluba Nasera Al-Kelaifija.

Istovremeno, iz kluba je medijima takođe saopšteno da je PSŽ na raspolaganju istražiteljima, uz nadu da će ceo slučaj što pre biti rasvetljen, a “L’Ekip“ podseća da je i Crvena zvezda najavila tužbu u Parizu zbog lažnih optužbi.

Podsetimo, UEFA je pre par dana presudila u vezi navijačikih izgreda tokom i posle meča između PSŽ-a i Crvene zvezde, a tim povodom je prvi čovek PSŽ-a Naser Al-Kelaifi održao u petak u podne sastanak u Parizu sa predstavnicima policije, a sastanku je prisustvovao i generalni direktor Žan-Klod Blan i direktor bezbednosti Mišel Besnar.

PSŽ-u su iz policije stigle pohvale, zbog odluke o suspenziji 41 navijača koji u narednom periodu neće moći da prisustvuju utakmici ovog kluba. Osim toga, dvojici navijača koji su učestvovali u incidentima u četvrtak je počelo suđenje u Parizu, a koje će biti nastavljeno 7. marta, prenosi “Frans Fudbal“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!