SRBIN REŠETA: DA li ON ZASLUŽUJE POZIV za REPREZENTACIJU?!

Jeste predsezona, ali već je u formi, dva puta za tri dana Denver tukao Lebronove Lejkerse…

Nikola Jokić je naneo novi poraz Lejkersima, ovoga puta u Holivudu. Srpski centar je ubacio 20 poena u tesnoj pobedi Denvera, drugoj nad Lebronovim novim timom.

„Kralj“ je na drugoj strani odigrao ponovo tek 15 minuta, ubacio 13 poena, uz jedan promašaj, doduše prodao je četiri lopte…

Heris i Marej su propustili meč zbog povreda, gosti iz Kolorada su igrali za šarenom postavom, a uz 20 poena, Srbin je dodao 6 skokova i 4 asistencije, za 23 minuta koliko je proveo na parketu.

Juta je dobila drugi pripremni meč sezone, slavili su protiv Toronta u čijem dresu smo videli Kavija Leonarda. „Kandža“ je ubacio 17 poena za 18 minuta, on i Lovri su presedeli drugo poluvreme što je domaćinu olakšalo posao, pa smo videli preokret u nastavku.

Hjuston je postigao 131 poen protiv Memfisa, nastavljaju gde su stali prošle sezone, debitovao je Melo Entoni, ubacio 13 poena, Harden i Kris Pol su dodali po 20 u meču koji je odigran u Alabami.

Boston je odigrao loše protiv Klivlenda, poraženi su 102:95, ali bilo je gore od toga, Bred Stivens se razbesneo, pre svega zbog odbrane. Kevin Lov je posle odlaska Lebrona novi lider Kavsa, ubacio je 17 poena za isto toliko minuta.

Na kraju, dodajmo da je Šarlot dobio u divizijskom duelu Majami, odlično je igrao mladi Bridžis (14 poena), Vili Ernangomez je dodao 16, uz 10 skokova i 4 blokade za samo 17 minuta. Odlučila je treća četvrtina koju su Hornetsi dobili sa +11, Voker i Olinjuk dali su po 18 poena za goste koji su loše šutirali, u prvom poluvremenu u igri ih je držao Vajtsajd koji je završio sa 14 poena i 15 skokova, ali u drugom delu nisu imali rešenja u napadu.

Rezultati:

Šarlot – Majami 122:113
Boston – Klivlend 95:102
Hjuston – Memfis 131:115
Juta – Toronto 105:90
LA Lejkers – Denver 111:113

OPET AUTSAJDER: ZVEZDA i u OVOM MEČU AUTSAJDER!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!