STRAHUJU: Zvezdina SNAGA UPLASILA Liverpul?!

Približavaju se novi okršaji u Ligi šampiona, raste optimizam u Zvezdi, bez obzira na sve spekulacije koje su podigle veliku prašinu ovih dana.

Za fudbalere Crvene zvezde pauza je gotova, ekipa već sutra gostuje u Vranju protiv Dinama, u zaostaloj utakmici 1/16 finala Kupa Srbije.

Ali, naravno, svi jedva čekaju i nastavak takmičenja u Ligi šampiona, a naredni Zvezdin rival biće ekipa Liverpula na “Enfildu“.

Dakle, još jedno veoma teško gostovanje, posle pariskih 1:6 koje je najnovijim spekulacijama dovedeno pod lupu javnosti, ali i istragu tužilaštva u Francuskoj.

U intervjuu “Novostima“, Zvezdin kapiten Vujadin Savić nije se bavio tim sumnjama, već je napravio osvrt na samu utakmicu, uveren da crveno-beli nemaju čega da se stide i da mogu da budu čak i ponosni posle svega.

“Ovo sada nije Liga šampiona nego liga bogataša. Sve se radi samo za njih, zato što ekipe poput Parižana mogu da dovedu igrače kao što su Nejmar i Mbape od 220 i od 180 miliona evra, a mi svi zajedno vredimo 40…

I eto vidite da su posle nas taj Lion, vredan 350 miliona, dobili sa 5:0. Trebalo bi zato da budemo realni. Jeste težak poraz, na kakav Zvezda nije navikla, ali mislim da je i posle njega nama glava ostala uzdignuta“, objašnjava Savić.

Meč sa PSŽ-om uporedio je sa trkom “ferarija“ i “fiće“, ali bez obzira, Savić jedva čeka novi duel sa Parižanima, u decembru u Beogradu.

“Ja bih i sada posle svega opet bio za to da igramo, opet bih voleo da se nadmećemo sa njima. Nismo ih se uplašili i nije rezultat 6:1 zato što nas je bio strah.

Uzmite „ferari“ i „fiću“ i trkajte se kroz grad i videćemo ko će da dobije. „Fića“ može da ga stigne na semaforu, ali će „ferari“ uvek da pobegne. Tako je isto i s njima. Po trenutnoj formi verovatno su i najbolji tim u Evropi“, istakao je on.

Kada je u pitanju utakmica sa Liverpulom, kapiten srpskog šampiona veruje da će Zvezda tu pokazati znatno bolju igru.

“Sigurno je da možemo mnogo bolje, to ćemo pokazati na sledećem meču u Liverpulu, iako su i oni na istom nivou kao PSŽ“, poručio je Savić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!