TRANSFER SPREMAN: Otpisani reprezentativac DOBIJA novi tim!

Dok je na klupi „Orlova“ Mladen Krstajić nema nameru da se odazove pošto je precrtan za Mundijal, ali na klupskom planu mu ide odlično…

Roma traži štopera, Markano se ispostavio kao promašaj, pa „Vučica“ želi da pridoda već na zimu partnera za Manolasa, tu i najviše škripi, kako piše „Gazeta delo Sport“ izbor je pao na Srbina.

I to onog „otpisanog“, kada je u pitanju reprezentacija.

Matija Nastasić bi mogao da se vrati u Italiju, gde je svojevremeno odigrao sezonu iz snova za Fiorentinu i otišao u Siti.

Bivši reprezentativac Srbije, podsetimo nije putovao na Mundijal, pa je usledila verbalna razmena vatre sa selektorom Krstajićem, košta između 20 i 25 miliona, Monći je spreman to da plati, s obzirom da je i De Rosi koji može da igra štopera povređen, a da Nastasić u nekoj varijanti može da igra i levo, kada Di Frančesko odmara Kolarova koji nema nikakvu konkurenciju.

Videćemo šta će reći Nemci, Nastasić je bio na meti i Intera, ima ugovor do 2022. ali je svakako Serija A mnogo atraktivnija…

Ko zna, možda bi mu prestižni transfer pomogao da se vrati među „Orlove“, ali, dok je Krstajić selektor to se neće desiti, što je i sam Nastasić potvrdio.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!