VEĆ SU NAŠLI ZAMENU: On je NOVI trener Partizana!?

Novi trener crno-belih bi trebalo da bude poznat do srede

Bio je u utorak veče u Pioniru. Posle dugo vremena. Razlog: da pogleda utakmicu sa Asvelom. No, sledeći put u beogradski hram košarke možda Aleksandar Kesar kroči kao šef stručnog štaba Partizana, pošto je njegovo ime isplivalo kao prvo u javnosti, samo nekoliko minuta pošto je na konferenciji za medije Nenad Čanak podneo ostavku na funkciju trenera.

Zasad nema informacija da li su čelnici crno-belih zaista i kontaktirali Kesara, niti da li bi on prihvatio poziv. Zna se samo da je slobodan agent, jer je nedavno završio petogodišnji angažman u Kini. A počeo je u svojstvu pomoćnika Dušku Vujoševiću baš na klupi Parnog valjka (2004-2007), što znači da poznaje klub, principe rada, očekivanja navijača…

Ima i zavidno iskustvo, jer je sarađivao i sa Dušanom Ivkovićem kako u reprezentaciji Srbije, tako i u Olimpijakosu. Radio je i kao selektor univerzitetske selekcije naše zemlje (zlato u Beogradu 2009. i srebro u Bangkoku 2007), dok je u Evropi imao angažmane još u Megi, ruskom Uralu iz Perma, ukrajinskom Azomavšu, posle čega se otisnuo u Kinu, gde je promenio tri kluba.

Kako god, izvesno je da uprava Partizana, predvođenja predsednikom Ostojom Mijailovićem, posle najnovijeg poraza od Zadra, mora brzo da reaguje, jer crno-bele već u sredu očekuje gostovanje u Ankari Turk Telekomu u okviru pete runde Evropkupa.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!