ZA JAGODU! Zvezda PREGAZILA Galatasaraj u “PAKLU“ Pionira!

Fantastična igra Crvene zvezde danas u okviru Evrokupa.

Fantastična partija Crvene zvezde mts.

Ekipa Milana Tomića je danas savladala Galatasaraj sa ubedljivih 87:57 i tako je stigla do 4. pobede u ovom takmičenju u okviru petog kola.

Bili Beron je bio taj koji je briljirao u prvoj četvrtini, postigao je čak tri trojke, prednost je rasla iz minuta u minut i Crvena zvezda mts je zahvaljujući njemu, Džou Reglandu i Maiku Cirbesu stigla do velikih 26:13 nakon prve deonice.

Odbrana je bila nešto na šta bi bio ponosan svaki trener, pa i Milan Tomić.

Crvena zvezda je sprečavala napade Galatasaraja, a na drugoj strani je nastavila da teroriše koš, Perperoglu trojkom, potom i Beron svojom četvrtom (tada imao 4/4 za tri), stigli su domaći do +16, ubrzo i do +18, niko nije mogao da ih zaustavi u redovima gostiju.

Fenomenalna atmosfera u „Pioniru“ je bila u trećoj deonici. Prepuna dvorana „Aleksandar Nikolić“ bila je vetar u leđa igračima Crvene zvezde koji su stigli i do veoma visokih +25 nakon trojke Čovića i dvojke Fajea.

U poslednju četvrtinu aktuelni šampion Srbije je uneo 22 poena prednosti, pa nije imao velikih problema i da ih sačuva.

Faje je bio sjajan u poslednjoj deonici, baš kao i Cirbes, a nakon njegovog iskorišćenog bacanja Crvena zvezda je bila na ogromnih +27. Na minut do kraja Simanić pogađa za 85:55 i donosi najveću prednost ekipi Milana Tomića.

Regland je imao 21 poen i 4 asistencije, Beron 16 poena i 5 asistencija, Cirbes je upisao 15 poena i 4 skoka, dok je odličan bio i Faje sa 12 poena, 6 skokova i 2 blokade. Na drugoj strani jedini raspoložen Vebster sa 16 ubačenih poena.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!