ZASTRAŠUJUĆI NIZ: Evo kada je Zvezda poslednji put izgubila od FMP-a!

Davno je to bilo, a večeras je uvećan ionako ogroman broj Zvezdinih uzastopnih pobeda nad “Panterima“.

Košarkaši Crvene zvezde u poslednje četiri godine dominiraju srpskom klupskom košarkom, ali za razliku od ostala dva naša predstavnika u ABA ligi (Mega Bemaks, Partizan) koji su tokom tog perioda uspevali da nanesu poraze crveno-belima i “otkinu“ im po jedan trofej u Kupu Koraća, FMP iz Železnika u duelima sa aktuelnim šampionom Srbije već godinama zna samo za poraze.

To se potvrdilo i večeras, u meču petog kola ABA lige. Zvezda je kao gost u Železniku slavila sa 81:72, a uvidom u arhivu međusobnih duela ova dva rivala dolazimo do zastrašujućeg Zvezdinog pobedničkog niza protiv “Pantera“ – 21:0!

Dakle, Zvezda je dobila 21 uzastopnu utakmicu protiv FMP-a u takmičarskim mečevima, što u ABA ligi, što u Superligi Srbije, što u Kupu Radivoja Koraća.

Tu dolazimo i do odgovora na pitanje iz naslova – poslednji put FMP je savladao Zvezdu pre sedam i po godina – 18. maja 2011. kada je bilo 97:87 za tim iz Železnika.

U prilogu sa sajta rezultati.com nalazi se spisak svih međusobnih duela FMP-a i Zvezde sa ostvarenim rezultatima, od tada, pa do danas.

VEČERNJA BOMBA: Salah ima NOVI KLUB!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!