ZIMA ILI LETO: Evo koliko je Real SPREMAN da PLATI za NJEGA!

Real krenuo u akciju

 

Kristijano Ronaldo je otišao, Luka Modrić je već u godinama, odavno se već sumnja u sposobnosti Karima Benzeme ili mogućnosti Gereta Bejla da izdrži celu sezonu zbog povreda. A početak Realove rekonstrukcije po zamislima Đulena Lopetegija nije krenula baš onako kako se nadao Florentino Perez. Predsednik Kraljevskog kluba nije čovek koji je navikao da čeka. I zato se u Madridu uveliko priča o Perezovoj potrazi za majstorima koji bi Los Blankosima mogli da vrate stari sjaj. Priča se o Edenu Azaru.

Pisali smo vam već, Belgijanac iz Čelsija je i sam rekao da mu je Real dečački san, a kako Azar na početku ove sezone igra fantastičan fudbal, Perez je odmah izdao naloge da predstavnici kluba krenu u akciju. Danas madridska štampa donosi i neke detalje. Ili bolje reći zamisli Kraljevskog kluba.

Pokušaće Real da Azara uhvati već u januaru i biće spreman da za tu privilegiju Čelsiju plati između 100.000.000 i 120.000.000 evra. Ako Plavci odbiju, strpiće se aktuelni šampion Evrope do leta. Tada Azar ulazi u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem. Već pet puta je odbio da produži vernost klubu sa Stamford Bridža. Real bi u tom trenutku išao najviše do 80.000.000 evra, pošto bi šest meseci posle toga Azar već dobio mogućnost da bez dozvole Čelsija pregovora sa potencijalnim poslodavcima.

Nije tajna da je Azarova jedina želja baš Real. Čelsi polako ostaje bez argumenata u rukavu. Samo još da se kockice poslože. A ako se do Azara ne bude moglo? Radio Cope javlja da je alternativa takođe u Premijer ligi – Totenhemov Kristijan Eriksen. Čak se piše da je baš Danac, a ne Azar, Realov plan A.

Držimo ipak da Marka i As bolje znaju. I da je samo pitanje zima ili leto? Jer kad Florentino Perez i Real krenu po nekog, taj obično i dođe na stadion “Santjago Bernabeu“.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!