ZNA KAKO ĆE ZVEZDA IGRATI: Klop o utakmici, ali i o DELIJAMA!

Meč na „Enfildu“ na programu u sredu.

Fudbalere Liverpula i Crvene zvezde očekuje duel u Ligi šampiona. U utakmicu na „Enfildu“, Redsi ulaze sa tri, a crveno-beli sa jednim bodom, a meč je najavio menadžer domaćina Jirgen Klop.

– Zvezda će se boriti svim snagama, i pokušati da osvoji bodove – rekao je Klop, uz poređenje igara Zvezde u Ligi šampiona i Superligi Srbije.

– Dominiraju u Srbiji, pobeđuju u 80-90 odsto slučajeva, ali je Liga šampiona nešto drugo. Odigrali su dobro sa Napolijem (0:0), koji je imao više pokušaja, ali su na kraju dobro prošli. Protiv Pari Sen Žermena (bilo je 6:1)… Ako Nejmar počne da daje golove, niko ne može da se odbrani. Imaju različite tipove napadača. Visoki su, brzi su, a dobri su im i štoperi. Srpski timovi su uvek dobro organizovani, znaju da se brane, a često su i agresivni. Moramo da budemo spremni da se borimo na svakom metru terena – kazao je Klop.

 

Pričao je Nemac i o navijačima Zvezde. Podsetimo, crveno-beli su kažnjeni i nisu smeli da vode navijače na gostovanja u Parizu i Liverpulu.

– Već sam imao iskustva sa praznim stadionima. Podrška navijača u Engleskoj je drugačija. Pratiš igru i navijaš za svoj tim. Nije lepo što neće biti navijača iz Srbije, ali znam i da su oni tu, problema ne bi bilo. Na nas gledaju kao jednu od iskusnijih ekipa u Ligi šampiona, ali smo mi malo neiskusniji u odnosu na neke timove. Moramo da budemo čvrsto na zemlji, ali znamo da će nam u Beogradu biti teško – zaključio je Klop koji neće moći da računa na dvojicu igrača, a o tome više pročitajte OVDE.

Utakmica će biti odigrana u sredu. Početak je zakazan za 21 čas.

JEDVA ČEKA OTKAZ! OVOLIKO će Lopetegi ZARADITI kad mu Real URUČI otkaz!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!