ANĆELOTI SE OGLASIO: Evo KADA će sve biti ODLUČENO!

Trener Napolija je na konferenciji za medije najavio mnogo bolje izdanje svog tima, kako u odnosu na prvi meč u Beogradu, tako i nedeljni meč protiv Kjeva na ‘San Paolu’.

Karlo Anćeloti je bio pun hvale o igri i karakteru Crvene zvezde.

– Zvezda je dosta potcenjena zato što je ubedljivo izgubila poslednja dva meča na strani, ali je zaslužila pobedu protiv Liverpula. Očekujem dobro organizovanu ekipu koja će se fokusirati na kontranapade – rekao je Anćeloti na konferenciji za medije u Napulju.

On je istakao da je sutrašnja utakmica na ‘San Paolu’ veoma važna za oba tima, ali ne i odlučujuća.

– Važan je meč, ali ne i odlučujući za prolaz dalje. Od presudnog je značaja da dobro krenemo utakmicu. Mi smo veoma dobro pozicionirani u jednoj od najjačih grupa. Sutra imamo priliku da napravimo veliki iskorak ka plasmanu u osminu finala, ali mislim da će sve biti odlučeno u poslednjem kolu – rekao je Italijan.

Napoli je pre dva dana remizirao na svom stadionu protiv Kjeva 0:0, istim rezultatom kojim je završen i prvi meč u Beogradu. Ovog puta biće drugačije, najavljuje prekaljeni stručnjak.

– Moramo da promenimo pristup utakmici, odnosno da ne bude kao u nedelju. Vrlo je bitno da u sutrašnji meč počnemo dobro, da obezbedimo kontrolu, a ne da čekamo da se upoznamo s protivnikom… Moramo da igramo našu igru. Nedelja je iza nas, siguran sam da se neće ponoviti – zaključio je Anćeloti.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!