HOĆE DA ODE: Džikić SPREMAN za OTKAZ!?

Aleksandar Džikić ponudio je ostavku na mesto trenera KK Budućnost.

Veoma loši rezultati u Evroligi i ne tako dobar početak u ABA ligi mogao je da košta posla trenera Aleksandra Džikića, čoveka koji je uspeo da sa ekipom Budućnosti osvoji ABA ligu prethodne sezone.

Nakon poraza od Žalgirisa Aleksandar Džikić je ponudio ostavku, ali je predsednik kluba Dragan Bokan to odbio, pružio mu je još jednu šansu i to u utakmici protiv Mornara koja bi mogla biti odlučujuća.

U međuvremenu, crnogorski mediji pišu ko bi mogao da bude potencijalni naslednik Aleksandra Džikića, „Vijesti“ pišu da je Aleksandar Đorđević slobodan, baš kao i Saša Obradović, Aleksandar Trifunović, Jasmin Repeša i Velimir Perasović.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević nema posao od finiša prethodne sezone kada se rastao sa Bajernom iz Minhena, ali je malo verovatno da bi došao u Budućnost po novi posao. Sa druge strane, Saša Obradović je svojevremeno nastupao za Budućnost, ali je 2001. godine morao da napusti klub nakon što je nokautirao saigrača Milenka Topića.

U svakom slučaju, Džikić je i dalje trener Budućnosti, videćemo da li će tako ostati i nakon ovog vikenda i utakmice protiv Mornara.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!