NIŠTA OD MARSELA: Ali Juve DOBIJA njega?!

Izgleda da im je stalo da udovolje menadžeru, za to ima više razloga…

Florentino Perez je stavio veto na prodaju Marsela Juventusu, ali želi da se oslobodi Džejmsa Rodrigeza.

Kako smo pisali, Kolumbijac je do juna na pozajmici u Bajernu, oni neće otkupiti njegov ugovor, u svađi je sa Kovačem i ne želi da ostane.

Bajern bi trebalo da isplati još 42 miliona evra Realu, u leto 2019. ali to se neće dogoditi.

Pošto Real ima Iska, Asensija, Sebajosa i nikoga ne želi da se odrekne, Mendešu je poručeno da nađe klub svom pulenu. On se obratio Juventusu, kome je doveo Kansela i Ronalda i sa kojim pregovara oko Rubena Neveša, ali i štopera Benfike Rubena Dijaša.

Jasno, Juve bi mogao da izdvoji 40 miliona, ukoliko Rodrigez kome je bitno da igra smanji platu, na šta pristaje. Doduše, u januaru je teško očekivati da dođe, sam Alegri kaže da mu pojačanja nisu potrebna, jednostavno ne zna ni kako da raspodeli minute igračima koje sada ima na raspolaganju pogotovo po bokovima u ofanzivi.

Juve radi sa Mendešom, gleda i ka 2020. godini i činjenici da De Hei ističe ugovor i da bi Mendeš tu mogao da odigra odlučujuću ulogu.

Ko bi mogao da ustupi mesto Rodrigezu narednog leta, pošto je tim prepun zvezda. Pominje se Daglas Košta koji ima ponude engleskih klubova, dok Alegri, ako ostane, ne želi da se odrekne Kuadrada, insistira da Juve sa Kolumbijcem potpiše novi ugovor.

Šampionat se nastavlja danas, Juventus igra protiv SPAL-a kod kuće i ima šansu da pobedom dođe na +9 u odnosu na Napoli.

Kolo otvaraju Udineze i Roma, a dan završava gostovanja Frozinonea na „Meaci“ protiv Intera.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!