OVO SU SVI ČEKALI: On se VRAĆA u Evropu!

Šveđanin je doneo konačnu odluku o nastavku karijere.

Puno se pisalo o povratku Zlatana Ibrahimovića u evropski fudbal, nakon sjajne sezone u dresu LA Galaksija u MLS ligi.

Postigao je Ibra 22 gola i upisao 10 asistencija u najjačoj ligi Sjedinjenih Država, nije to ipak bilo dovoljno da se ekipa iz „Grada anđela“ nađe u plej-ofu, pa je pre nekoliko nedelja sezona za iskusnog švedskog napadača bila gotova.

Tako se pojavila mogućnost njegovog povratka u Evropu, a prvi je interesovanje pokazao njegov bivši klub Milan.

Kako „Sport Mediaset“ prenosi, Ibrahimović je doneo konačnu odluku o prelasku na „San Siro“, pristao je na ponudu koju su mu Leonardo i Maldini predočili, pojačaće „Rosonere“ i staviće paraf na šestomesečni ugovor težak 2,2 miliona evra!

Tako će se 36-godišnji napadač vratiti u jedan od svojih omiljenih klubova, sa kojim je osvojio Seriju A 2011. godine, a pokušaće da mu pomogne da se domogne toliko željene Lige šampiona.

Milan je u velikim problemima zbog povreda, doduše najmanje problema imaju u napadu, van stroja su štoperi Musaćo, Kaldara i Romanjoli, kao i vezisti Bilja i Bonaventura, dok je pod znakom pitanja za naredno kolo i duel sa Lacijom argentinski golgeter Gonzalo Iguain.

Što se tiče Ibrahimovića, on je od „Rosonera“ tražio ugovor na 18 meseci, ali je na kraju pristao na kraću saradnju, pa pretpostavljamo da će se po završetku sezone vratiti u MLS.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!