PARTIZAN: Važna PORUKA pred meč!?

Gledajući njihove rezultate, deluje da Partizan ovu priliku ne bi smeo da propusti, ali izgleda da neće biti nimalo lako crno-belima.

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova u “Pioniru“ dočekuju ekipu italijanskog Trenta u šestom kolu Evrokupa.

I jedna i druga ekipa posle pet kola imaju skor 1-4 i ko sutra bude poražen, najverovatnije će biti otpisan iz trke za plasman u Top 16.

Svesni su toga u Trentu, a danas su i pojačali svoje redove angažovanjem dojučerašnjeg pleja Budućnosti Arona Krafta.

O njihovim ambicijama u duelu sa Partizanom govorio je trener Mauricio Buskalja koji je navijačima ovog kluba poslao optimističku poruku.

“Sutrašnja utakmica je odlučujuća za naše dalje učešće u Evrokupu, u trenutku kada ne prikazujemo dobre igre. Mi smo veoma zainteresovani za plasman u Top 16 Evrokupa, pa ćemo sve učiniti da to i ostvarimo. Želimo da se borimo drugačije nego što smo do sada činili, pokušaćemo da odigramo našu najbolju utakmicu do sada i ostvarimo pobedu. Samo pobeda se sutra računa“, poručio je Buskalja.

Podsetimo, Trento je jedinu pobedu ove sezone u svim takmičenjima ostvario baš protiv Partizana (82-73) na svom terenu, u prvom kolu Evrokupa. Od tada je nanizao čak devet uzastopnih poraza, od kojih je najnoviji bio prilično ubedljiv – Avelino ih je pre dva dana deklasirao sa 110-72.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!