PSŽ NEMA IZLAZ: Nejmar IDE na PRODAJU!

Navodno će to tek biti početak, smanjenje troškova i forsiranje igrača iz škole budućnost Parižana…

Iako je PSŽ demantovao navode „Fudbal Liksa“ o „saradnji“ da ne kažemo korupciji, izbegavanju finansijskog fer pleja i prevarama u koje je umešan i njihov finansijski direktor Blan, današnji francuski mediji tvrde da će Parižani morati da prodaju jednu veliku zvezdu i da smanje troškove.

Naime, generalni sekretar Melero je kroz redove poručio da će prodaja biti i da klub od transfera živi, tačnije da ima model kao i svi ostali.

To je prva poruka takve vrste, a u Parizu su uvereni da se radi o zaveri, da su kolateralna šteta bitke Juventusa, Reala i Bajerna da nanesu udarac UEFA i olakšaju put do Superlige čiji bi i PSŽ bio deo. Angažovali su već advokata kako bi branili svoje stavove, ali izgleda da će ili Nejmar ili Mbape morati da odu.

Smanjene troškove usledilo je već odlaskom Mote, Pastorea, Los Selsa, ali to je kap u moru.

Najverovatnije će biti prodat Nejmar, kao i Kavani, koji bi da se vrati u Napulj, ima ogromnu platu. Što se Neja tiče, čeka se Real, to će morati da bude novac u rangu onog koji je plaćen Barseloni, dakle „Los Blankosi“ bi morali da obore svetski rekord.

Sam Tuhel je, mada su to neprovereni izvori obavešten da će se klub osloboditi starijih igrača, da bi Tijago Silva mogao da ode, kao i Dani Alveš i da je njegov zadatak da forsira mlađe igrače od naredne sezone.

Da li je to kraj sna o velikom Pari Sen Žermenu ili možda ispravniji put, tek biće mnogo buke na leto, mada je sigurno da fudbalska škola vredi i da će mladi igrači vremenom uspeti da se nametnu nemačkom treneru.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!