SAMO NAPRED: Verujemo u VAS!!

Fudbalski savez Srbije obavestio je navijače o dinamici prodaje i cenama karata za odlučujuće utakmice „Orlova“ u Ligi nacija.

Srbija će krajem meseca odigrati poslednje dve utakmice grupne faze takmičenja u UEFA Ligi nacija.

„Orlovi“ imaju još dva meča kod kuće, čekaju ih dueli sa Crnom Gorom i Litvanijom. Prvi meč na programu je 17. novembra na stadionu „Rajko Mitić“, tri dana kasnije u Beograd stiže Litvanija i ta utakmica biće odigrana na stadionu Partizana.

Za obe utakmice cene karata će biti identične. Najjeftinije ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju 300 dinara, za istočnu tribinu karte koštaju 600, a na zapadnu 800 dinara.

Karte za duel sa Crnom Gorom u prodaji su putem interneta od 1. novembra, a na blagajnama će moći da se kupe od 12. novembra. Blagajne stadiona „Rajko Mitić“ radiće od 11 do 19 časova svakog dana od 12. do 17. novembra, a na dan utakmice biće otvorene do početka susreta.

Utakmica Srbija – Crna Gora igra se 17. novembra od 15 časova.

Za duel sa Litvanijom karte će na blagajnama moći da se kupe od 16. novembra, svakog dana u periodu od 10 do 18 časova. Na dan utakmice blagajne stadiona u Humskoj radiće do početka meča, odnosno do 20:45.

Srbija nakon četiri odigrana kola zauzima prvo mesto u Grupi 4 Lige C sa osam osvojenih bodova. Jedan manje ima Crna Gora, a treća je Rumunija sa šest bodova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!