SJAJNO PRVO POLUVREME: Mitar PRETERAO sa „PANENKOM“!

Da li su “Orlovi“ već završili najveći deo posla protiv Crne Gore?

Reprezentacija Srbije vodi protiv Crne Gore posle prvog poluvremena sa 2:0, u meču petog kola Grupe 4 Lige C.

Naš tim je od početka meča imao inicijativu, ali su i gosti opasno pripretili u u 19. minutu, kada je Mugoša šutirao iz kontre, Rajković je odbranio, a lopta odlazi u korner.

Ali, kako je meč odmicao, sve je bilo u znaku reprezentacije Srtbije.

Na vodeći gol se čekalo do 30. minuta, a onda je Tadić u kontri uposlio Ljajića, koji je umakao svojim čuvarima i sa desetak metara pogodio mrežu – 1:0. Gol je proslavio trčeći u zagrljaj selektoru Krstajiću, baš kao i prošle jeseni na azijskoj turneji, kada je aktuelni selektor preutzeo dužnost.

Samo dva minuta kasnije, prednost “Orlova“ je duplirana. Kolarov je odlično centrirao sa leve strane, a Aleksandar Mitrović još bolje reagovao, vrhom kopačke je poslao loptu pod prečku Petkovićevog gola – 2:0!

Nešto kasnije Mitrović je imao još jednu odličnu priliku, ali je nesebično odlučio da uposli Gaćinovića, koji ipak nije uspeo da ovu akciju završi golom.

A onda, 38. minut, Mitrović je pokvario utisak. Nemanja Matić je iznudio jedanaesterac, zakačio je Šćekića u pokušaju da uputi udarac i sudija Maljenko je pokazao na belu tačku, na iznenađenje mnogih.

Ali, Mitrović neozbiljno šutira, pokušao je “Panjenkom“, lopta je završila preko gola…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!