SRAMOTA: Klop nije ZASLUŽIO ovakvo PONAŠANJE!

Milan Pavkov je najveći junak ove pobede sa dva fantastična gola i nema sumnje da će ova pobeda biti veliki podstrek za dalje rezultate tima iz Ljutice Bogdana

FudbaleriCrvene zvezde savladali su ekipu Liverpula rezultatom 2:0 u okviru 4. kola Lige šampiona na Marakani.

Milan Pavkov je najveći junak ove pobede sa dva fantastična gola i nema sumnje da će ova pobeda biti veliki podstrek za dalje rezultate tima iz Ljutice Bogdana.

Ali, ono što treba da nas zabrine kao narod je provokacija upućena Jirgenu Klopu po odlasku ekspedicije Liverpula sa beogradskog aerodroma.

Naime, radnik obezbeđenja je pri dolasku trenera gostiju Jirgena Klopa iskoristio trenutak da ga zagrli i kaže „Tako pr*a Zvezda“, što Nemac naravno nije razumeo, pa nam ostaje da se zapitamo čemu to?

 

Čemu to, ako je Jirgen Klop veliki prijatelj srpskog naroda, čovek koji je za pomoćnika skoro celu svoju karijeru imao Željka Buvača koji je takođe Srbin, čovek koji je sinoć na reveru nosio Natalijinu ramondu u znak sećanja na srpsku vojsku iz prvog svetskog rata, čovek koji je stvorio Nemanju Subotića onakvog kakvog znamo i čovek koji je veliki džentlmen što je pokazao na konferenciji pred meč kada je svojim humorom, harizmom i sjajnim raspoloženjem pokazao zašto je jedan od najsimpatičnijih trenera u Evropi.

Ali, po ko zna koji put pokazujemo svoju tamnu stranu i ne umemo da se ponašamo u velikom uspehu, pa se rugamo ljudima koji čak to i ne razumeju.

Zbog čega, zbog lajkova? Zbog hvalisanja u društvu? Zbog izlaska na društvene mreže?

Odgovor nije teško pronaći, ali ako je neko ispao gospodin prema tebi u svakom smislu, budi i ti „džek“ čestitaj mu i poželi srećan put.

To je ipak, Jigen Klop.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!