TERZIĆ OBRADOVAO DELIJE: Svi su ovo ČEKALI!

Generalni direktor crveno-belih pokušava da stiša euforiju.

Koliko god se generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić trudio da posle senzacionalne pobede protiv Liverpula ostane s obe noge na zemlji, nije mu uspevalo. Zvezda pod njegovim vođstvo srušila je tim vredan skoro milijardu evra. Ipak, uspevao da koliko-toliko stiša euforiju.

– Momci su odigrali kvalitetno i zasluženo smo pobedili. Ovaj trijumf ostaće zauvek zapisan u istoriji. Evo, Dragan Džajić kaže da otkako smo pobedili Bajern i ušli ufinale Kupa šampiona ’91. nije bila ovakva atmosfera – pričao je uzbuđeno Terzić za Alo.

Zatim je generalni direktor crveno-belih najavio da tek dolazi ono pravao:

– Ovo je početak stvaranja moćne Crvene zvezde! Neka se navijači vesele i raduju. Nama ostaje da dalje radimo. U subotu treba pobediti Dinamo iz Vranja.

Terzić kaže da nije iznenađen rezultatom, time što je Liverpul pobeđen, jer prethodna dva ishoda i oni ubedjivi porazi na Enfildu i u Parizu nisu bili pravi pokazatelj snage crveno-belog tima:

– Zvezda je mašina koja melje. Jeste, teško su nam pali prethodni porazi, ali uvek smo znali da možemo više. Psihološki nismo bili spremni za takve utakmice. Igračima je trebalo vremena da se priviknu da igraju protiv igrača i timova koje su do sada samo gledali na TV-u. Imamo još dve utakmice. Ne odustajemo. Shvatili smo da možemo protiv svakoga“, poručio je Terzić pre nego što je prokomentarisao jednu situaciju iz svlačionice pred početak utakmice, a tiče se velikog junaka ovog trijumfa MIlana Pavkova.

– Verovali smo u njega, istrpeli ga. Treneri i sportski radnici govorili su drugačije. Nismo slušali te priče. Stali smo iza momka, podržavali ga. Pred izazak na teren kazao sam igračima: „Danas pišete istoriju, uradite nešto o čemu ćete moći da pričate unucima jednog dana“. Onda sam se okrenuo prema Pavkovu i rekao mu: „Ovo je tvoje veče. Potrudi se da tvoja velika bista ude u centru Begeča – zaključio je Zvezdan Terzić u razgovoru za Alo.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!