VAŽNO: Delije ovo MORATE da ZNATE!

Oko 3.000 navijača crveno-beli sprema se za vruće gostovanje.

Oko 3.000 navijača Zvezde sprema se za put u Napulj, a na navijačkim forumima razmenjuju se upozorenja i saveti kako da se izbegnu obračuni sa Italijanima, piše Informer.

– Gostovanje Napoliju jedno je od najopasnijih u Evropi i zbog toga se dobro čuvajte – poručuju navijači Crvene zvezde! Crveno-beli gostuju Napoliju u 5. kolu Lige šampiona 28. novembra, a grad podno Vezuva je poznat po tome što gostujući navijači, gotovo po pravilu, izvuku deblji kraj.

“Delijama” će ovo biti prvi organizovan odlazak na gostovanje u Ligi šampiona. Na mečeve protiv Pariz Sen Žermena i Liverpula nisu smeli da idu zbog suspenzije Evropske fudbalske unije.

Za utakmicu u Napulju su, međutim, dobili oko 3.000 ulaznica, pa su na navijačkim forumima počeli da se dogovaraju i planiraju put u Italiju. Veliki akcenat je stavljen na bezbednost, odnosno na ono što se nikako ne sme raditi u Napulju.

– Izbegavajte kretanje u grupama, ne idite u uličice u kraju San Lorenco, vodite računa na potez od “štajge” Ćezare Rosarol, kao i u lučkom delu oko pristaništa! Krećite se tamo gde se svi kreću, ponašajte se kao što se i drugi ponašaju. Nema potrebe zalaziti dublje u uličice. Nemojte pisati kuda idete, odakle krećete i gde i kada slećete. Ozbiljno shvatite ono što je napisano kako biste izbegli bilo kakvu neprijatnu situaciju u Napulju. Nemoj nekome da je palo na pamet da uzima karte koje nisu za sektor određen za gostujuće navijače – piše na navijačkom forumu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!