IMA VREMENA: Miloje MISLI da TREBA ovako!

Šef stručnog štaba crveno-belih smatra da njegovu ekipu čeka težak posao na severu Vojvodine

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za novinare pred gostovanje Spartaku iz Subotice (sreda, 16.00, Arena sport 1).

„Plavi golubovi“ će ugostiti crveno-bele na svom terenu, pošto im je teren, koji je bio jedan od najgorih u ligi, konačno renoviran, te više ne moraju da igraju u Kuli, a Milojević očekuje težak posao na severu Vojvodine.

– Idemo u Suboticu i igraćemo na novom terenu. Oni dobijaju identitet i neće biti lako. Pravili su fenomenalne rezultate, izuzetno su agresivni i prava su takmičarska ekipa. U svakom slučaju, biće izuzetno teško. Naš posao je da dobre stvari držimo u kontinuitetu – rekao je Milojević, koji je pozvao navijače da u što većem broju budu na severu Vojvodine.

– Imali smo u ponedeljak trening oporavka, a u toku današnjeg dana ćemo odlučiti ko će igrati. Nema vremena za oporavak, takav je raspored. Utakmice su veoma blizu – rekao je Milojević, koji je istakao da ekipa ne razmišlja o duelu protiv PSŽ-a, koji je na programu za nedelju dana, 11. decembra od 21.00 u poslednjem kolu C grupe Lige šampiona.

– Ne razmišljamo o PSŽ-u, imamo druge bitne utakmice pred nama – poručio je trener šampiona Srbije.

Zvezda posle vanrednog kola u sredu protiv Spartaka, za vikend dočekuje Napredak na svom terenu, pre nego što odmeri snage sa šampionom Francuske u 6. kolu grupne faze Lige šampiona.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!