KAKAV ŠOK: Fergusonu ZABRANJENO da GLEDA Junajted!?

Sad, reći će neko, da je on ostavio ekipu u ruševinama, ali ovo je najbolja definicija Mančester Junajteda ove sezone.

Vest zvuči kao neverovatna, ali je u potpunosti istinita.

Primećeno je odsustvo Ser Aleksa Fergusona na meču protiv Fulama koji je Junajted dobio u možda najboljoj partiji sezone.

Svi su se pitali šta je sa legendarnim Škotom, ali onda je stiglo objašnjenje.

Naime, njemu su lekari zabranili da zbog uzbuđenja, ili bolje rečeno nerviranja gleda svaku utakmicu Junajted, tri nedeljno su za njega preveliki stres, s obzirom da teško doživljava ono što vidi. Podsetimo, imao je izliv krvi na mozak u maju i mora da se čuva i stresa i nerviranja…

Ferguson koji je poznat kao tvrdoglav je, pod pritiskom, pretpostavlja se porodice, pristao da smanji odlaske na mečeve.

On je putovao i u Sautempton, smejao se u jednom trenutku od muke, a dobro da sinoć nije bio u Valensiji. Murinjov tim je izgubio, s obzirom da se i Juventus izblamirao mogli su do prvog mesta u grupi.

Ali, lako su poraženi.

„Pitate me što ne igra ovaj ili onaj igrač, što nije starter, evo vam odgovora“, odmah je odapeo otrovnu strelicu ka novinarima Murinjo.

„Nismo bili dobri, napravio sam izmene pod moranjem, što je frustrirajuće jer nisam planirao da ih ubacim, tada smo se poboljšali, ali ne dovoljno“, dodaje Murinjo.

On je zamenio Freda, Lukakua i Roha, na teren poslao Lingardqa, Rašforda i Janga koji će početi meč protiv Liverpula za vikend.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!