MAJSTOR: Mreža se OPET zatresla!

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović nastavio je golgetersku seriju, ali je njegov Ajntraht poražen na svom terenu od Volfsburga sa 2:1.

Ajntraht je gubio sa 2:0 posle golova Mehmedija u 31, i Ginčeka u 68. minutu, a Jović je na kraju samo ublažio poraz u 87. minutu, kada je bio na pravom mestu posle jednog prekida i iskoristio je asistenciju Halera, koji mu je glavom spustio loptu na drugu stativu.

Ovo je Joviću bio 10. gol u Bundesligi ove sezone, i ponovo je najbolji strelac lige, pošto se izjednačio sa Špancem Pakom Alkaserom, koji je takođe na brojci od 10 golova.

Mijat Gaćinović je ušao u igru sa klupe u 63. minutu i uneo je živost u ekipu, postigao je gol koji je bio poništen, a imao je još jednu sjajnu šansu u 81. minutu.

Ajntraht je posle ovog meča na 5. mestu sa 23 boda i imaju jedan manje od Bajerna, koji je na 4. mestu. Jović i ekipa naredni meč igraju 8. decembra, kada gostuju Herti u Berlinu, dok Volfsburg, koji je sa ova tri boda na 8. mestu sa 18 bodova, u narednom kolu dočekuje Hofenhajm.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!