NAPAD NA VEZISTU: Bajern ŠALJE 150 miliona u Madrid!

Bajern će napraviti velike promene u timu, a ovaj momak bi mogao da bude vođa neke nove generacije tima iz Bavarske.

Ne cvetaju ruže Bajernu iz Minhena ove sezone, često se spekuliše da bi zbog loših rezultata i Niko Kovač mogao da ostane bez posla.

Jasno je da je klubu sa „Alijanc arene“ potrebna sveža krv, mete su brojne, od srpskog reprezentativca Luke Jovića, preko Benžamana Pavara, Nabila Fekira, Ante Rebića, ali i još mnogih drugih.

Šuška se i da Bavarci neće otkupiti ugovor Hamesa Rodrigeza od madridskog Reala, izgleda da imaju druge prioritete.

Naime, Bajern je zainteresovan da angažuje vezistu madridskog Atletika Saula Njigeza.

Brojni mediji u Nemačkoj prenose i da Bajern želi da ubrza stvari kada je njegovo angažovanje u pitanju, jer je za Saula zainteresovan veliki broj ekipa, ozbiljno je za Španca zagrizao i Mančester siti, Saul je velika želja Pepa Gvardiole, više o tome OVDE.

Ipak, angažovanje Saula će za svaki zainteresovani klub biti jako teška misija. On je nedavno parafirao ugovor sa Atletikom do 2026. godine, dobio je povišicu i postao jedan od najvažnijih igrača na „Vanda Metropolitanu“.

On želi da ostane, nije razmišljao o odlasku iz kluba, videćemo da li Bajern ima načina da ga ubedi da se predomisli i karijeru nastavi u Nemačkoj.

Bavarci bi ga načinili jednim od najvažnijih igrača u ekipi, postao bi predvodnik nekog novog Bajerna, što je svakako velika stvar, ali da li je to dovoljno da Saul promeni mišljenje o ostanku u španskoj prestonici, videćemo u naredna dva prelazna roka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!