NEVERICA U BAJERNU: Koman ZAVRŠAVA karijeru?!

Kinglsi Koman ne želi ponovo „pod nož“

Velika reforma igračkog kadra sprema se u Bajernu, pošto se planira smena generacija i odlazak Arijena Robena i Franka Riberija, ali ona bi u startu mogla da bude zaustavljena. Naime, jedan od igrača koji je planiran za nosioca Bajernovog tima u budućnosti, Kingsli Koman, najavljuje penziju.

Francuski 22-godišnji krilni fudbaler je jedan od najvećih talenata sveta, ali i jedan od najmaleroznijih igrača, jer je često na operacionom stolu zbog čestih povreda.

Zbog brzine i sjajne tehnike je često na udaru suparničkih igrača, ali i sam ima hronične probleme sa povredama.

U Bajern je došao 2015. godine kao pozajmljeni igrač Juventusa, a gigant iz Minhena ga je otkupio prošle godine za 20 miliona evra.

Doživeo je povredu ligamenta kolena, odmah nakon dve teške povrede zgloba, pa je zato propustio Svetsko prvenstvo i priliku da osvoji titulu u Rusiji 2018. godine sa Trikolorima.

Iako Bajern u Komanu vodi budućnost svog tima oko koga želi da gradi ekipu za narednih 10 godina, jedan njegov intervju za Telefoot šokirao je sve na Alijanc areni.

– Neću prihvatiti još jednu operaciju. Što je previše, previše je. Možda mom stopalu nije suđeno da postane fudbalersko. Ako se pokaže da je tako, nastaviću da živim drugi život, onaj život anonimca – rekao je Koman.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!