NISU SE POTRESLI ZBOG ISPADANJA: OVO su URADILI po POVRATKU kući!

Ispadanje iz Lige šampiona neće promeniti stav kluba…

Nade Mančester Junajteda da bi posle ispadanja iz Lige šampiona, Napoli mogao da prihvati ponudu za Kulibalija od 110 miliona evra su se izjalovile.

DeLaurentis nije spreman da se odrekne Senegalca, čak je navodno rekao da ako je Van Dajk plaćen 80, Kulibali vredi duplo.

Anćeloti ne želi takođe da prodaje ključnog igrača u odbrani, eliminacija iz Lige šampiona je teško pala, ali čini se da nije poremetila plan da se radi na duže staze i pokuša naredne sezone napad na skudeto.

Ekipa je po povratku iz Engleske otišla u jedan suši restoran, kako bi pocrtala zajedništvo i prevazišla razočaranje, moraju da gledaju napred, ostaje šampionat, ako se ukaže šansa, plus EL, ali i italijanski kup.

Mediji na Apeninima smatraju da je Napoliju potreban napadač, čitaj Kavani, da Milik nije kvalitet za veliki tim, da bi igrači poput Iguaina i Kavanija sigurno onu šansu pretvorili u gol i odveli tim dalje.

Ni Mertens se nije proslavio ove sezone, moguće je da ode u Kinu, a sigurno da će tim biti pojačan u ofanzivi. Kako rekosmo Kavani je prva meta, ali ne i jedina, Napoli želi svim silama i Kjezu iz Fiorentine.

Anćeloti ne odustaje od mešanja karata, u Kaljariju gde nije lako pobediti, ponovo će kombinovati tim, pre gostovanja Interu imaće lakše rivale nego Juve, koga čekaju gradski derbi, Roma kod kuće i onda gostovanje u Bergamu, pa bi Napoli mogao da smanji ovih -8 i ostane u kakvoj takvoj trci za titulu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!