ŠOK: Rafa i Rodžer IMAJU JEDINSTVENU poruku za Đokovića!?

Najbolji srpski teniser vratio se na čelo ATP liste.

Uprkos silnim problemima posle operacije lakta, lošim rezultatima i dugog odsustva sa terena, Novak Đoković je u prethodnoj sezoni uspeo da „vaskrsne“ i vrati se na tron najboljih tenisera sveta. Prvi reket Srbije i planete bacio je u zapećak učinak najvećih rivala Rodžera Federera iz Švajcarske i Španca Rafaela Nadala, koji je takođe zbog povrede nešto ranije završio takmičarsku godinu.

I pored dugog odsustva, „Bik sa Majorke“ najavljuje da će ponovo ravnopravno konkurisati za povratak na teniski presto.

– Novak je još jednom dakazao da može da bude najbolji na svetu, ali i veoma problematičan protivnik. Uspeo je da se vrati. Protiv njega je veoma teško igrati i još teže ga pobediti. Novak je definitivno, jedan od najtežih protivnika koje je tenis izrodio – rekao je Rafael Nadal sa rodne Majorke, gde se priprema za novu sezonu.

Švajcarac je otkrio da još uvek ne razmišlja o penziji, a tokom priprema u Bazelu izneo je planove za Novu godinu.

– Tenis je sada fizički mnogo teži nego donedavno, pa se trudim da uvek budem maksimalno spreman kada igram turnire. Mislim da to moji navijači posebno cene. Tako ću ući i u 2019. gde je ponovo glavni cilj osvajanje Gren slemova, ali i povratak na prvo mesto – istakao je Rodžer Federer.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!