ARSENAL NE ŽALI NIŠTA: Nudi životni ugovor za njega!

U danima pre nego što je otvorena zimska pijaca jedna od vesti koje su prošle „ispod radara“ bila je ona vezana za mogući transfer Evera Banege u Arsenal. Pojavila se odjednom i brzo nestala…

Nešto manje od dve sedmice pošto je objavljeno, Arsenal je izgleda na dobrom putu da Unaju Emeriju dovede igrača koga posebno ceni! Seviljski dnevnik Estadio Deportes saznaje da su Tobdžije spremile ugovor života za borbenog vezistu i da mu samo na ime plate daju čak 24.500.000 evra! Odnosno, tačno sedam miliona evra godišnje, plus još 3.500.000 evra za preostalih šest meseci. To je, kako se ističe, nateralo Banegu da se dobro zamisli šta mu je činiti!

Banega trenutno zarađuje oko 81.000 evra nedeljno, odnosno nešto više od 4.100.000 evra godišnje! Dakle, Arsenalova ponuda teško sme da se propusti. Podsetimo, Argentinac u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu na 20.000.000 evra, što je Arsenal voljan da plati, mada se na Ostrvu pominje da bi se pre išlo na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju otkupa. U nedavnom razgovoru s Emerijem Banega mu se zahvalio na pozivu i poručio mu da se njegovoj porodici ne ide u London i da im je lepo u Sevilji. Sada se stvari drastično menjaju, a Banega je navodno zatražio malo vremena da o svemu dobro razmisli pre nego što donese konačnu odluku.
„Znam da je Banega odličan igrač, ali trenutno ne mogu više o tome. Klub radi, ali sam dobio informacije da je sve moguće. Trenutno nemam novih vesti“, rekao je nedavno Emeri.

Prema nekim informacijama Banega je vrlo blizu odluke da se preseli na Emirejts. Realno, kako i ne bi…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Loading...