BAJERN KORISTI SITUACIJU: Barsa odustaje od veziste?!

Katalonci postaju skeptični, u Minhenu rešeni da iskoriste situaciju.

Adrijen Rabio će definitivno napustiti Pari sen Žermen, on ima manje od šest meseci ugovora sa „Svecima“, Tuhel ga je odstranio iz ekipe, a mladi francuski vezista se navodno dogovorio sa Barselonom.

Ipak, nastali su problemi, njegova majka, koja se stara o njegovoj karijeri, pregovara i sa drugim klubovima, ljudima u Barseloni se to ne sviđa i sve se više čini da će dići ruke od Francuza.

Poznato je i koga bi radije od Rabioa videli u svojim redovima, više o svemu tome OVDE.

U priču se prema pisanju francuskih medija uključio i minhenski Bajern, koji intenzivno traga za pojačanjima koja će osvežiti ekipu.

Kaparisali su Benžamana Pavara za naredno leto, pa su se sada okrenuli ka njegovom zemljaku i već su stvari podigli na viši nivo.

Naime, sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić je već kontaktirao upravu Pari sen Žermena, kako bi pokušao da dogovori njegov transfer u Minhen do kraja meseca.

PSŽ bi ga rado prodao tokom januarskog prelaznog roka, kako bi izboksovali bilo kakvo obeštećenje pri njegovom odlasku.

Sve da se Bavarci i ne dogovore sa PSŽ-om, neće odustajati od Rabio, već će pokušati da se dogovore sa samim fudbalerom, da se po isteku saradnje sa „Svecima“ pridruži ekipi sa „Alijanc arene“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!