DA GA SPASI ISPADANJA: Anri želi Hrvata!

…da ga spase ispadanja…

Monako se posle prvog dela sezone nalazi u zoni ispadanja, predstoji mu borba za opstanak u prolećnom delu šampionata, a uprava kluba planira da konkurenciju u timu Tjerija Anrija pojača „Zlatnom kantom“.

Priznaćete, ne zvuči baš impresivno u situaciji u kojoj su Kneževi…

Radi se, naravno, o Nikoli Kaliniću, hrvatskom napadaču čija je karijera u velikom padu posle odlaska iz Fjorentine. Kalinić je dno dotakao baš juče, kada su mu italijani uručili „laskavo“ priznanje za najgoreg fudbalera prošle sezone u Seriji A.

U Monaku bez obzira na sve veruju da Kalinić može da im pomogne u borbi za opstanak i kontaktirali su Aletiko Madrid. Frans fudbal navodi da bi Francuzi uzeli Hrvata na pozajmicu do kraja sezone i u dogovor ubacili klauzulu o eventualnom otkupu. Iz Madrida za sada nema nikakvih reakcija, mada je teško poverovati da bi Čolo Simeone imao bilo šta protiv, s obzirom da Kalinića gotovo da i nije koristio protekle jeseni i pored povrede Dijega Koste.

Napadač pristigao proletos iz Milana za 15.000.000 evra počeo je samo pet utakmica i postigao dva gola za polusezonu. To svakako nije učinak kom se Simeone nadao kada je dovodio Kalinića.

Nikola Kalinić ima već 31 godinu, Milan je na njega 2017. bacio čak 29.000.000 i to posle dve dobre sezone u dresu Viole, kada je postigao 27 pogodaka. Od odlaska sa Artemio Frankija hrvatski internacionalac kao da je zaboravio da igra fudbal…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Loading...