DA LI JE OVO REALNO: Real daje 350 miliona za NJEGA!?

Danijel Levi je uvek otvoren za pregovore, samo što vam posle susreta sa predsednikom Totenhema treba šećer i voda, da se povratite…

Hari Kejn je prva meta Reala za leto. Naime, u klubu procenjuju da bi oko njega mogli da oforme tim, da su ostale želje ili prestare, poput Kavanija koji ima 32 godine, ili da bi ulaganje u Levandovskog koji je takođe zašao u četvrtu deceniju ipak bio rizik.

Englez je mlađi, Perez je već kod transfera Modrića i Bejla pregovarao sa Levijem, ali ovo teško može da izvede.

Naime predsednik Totenhema je za Eriksena tražio 250 miliona evra, a za Kejna 100 miliona više. Real se sa upitom obratio pre Božića, zaledio ih je odgovor.

Naime, „Pevci“ ne žele da prodaju bilo koga, čak ni ako Poketino ode u Junajted i zbog toga postavljaju nemoguće uslove.

Sa druge strane, Real će teško i do Poketina, sve se svelo na odluku Konte ili Murinjo, ovaj drugi odmah traži napadača i štopera kako bi preuzeo kormilo usred sezone, ali je teško naći prava pojačanja u januaru.

Zbog toga Perez čeka, Solari će, ako se ovako nastavi dobiti otkaz, ali se u Realu nadaju da može da privede sezonu kraju, bude u top 4, o odbrani evropske titule ne razmišljaju, čini se da je ovaj tim, bez Kristijana daleko od velikih stvari.

U svakom slučaju, teško je verovati da Real može da kupi Kejna, Ikardi je realnija opcija, pominje se i Dibala, videćemo kako će se završiti priča oko Azara. Perez koji se suočio sa protestima navijača i čak povicima da ode, mora da kupi par zvezda kako bi smirio situaciju, ali mu tržište nije baš naklonjeno, iako Real ima novac…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!