DELIJE GA ČEKAJU: Vulić o tome zašto još uvek nije debitovao na pripremama

U Crvenoj zvezdi jedan novajlija čeka debi kao zapeta puška – u pitanju je Miloš Vulić, momak koji je došao ove zime iz kruševačkog Napretka.

Nije ga bilo u protokolu za meč protiv Austrije Beč, sa Supićem, Jovančićem, Joveljićem i Jevtovićem, ali se nada da će biti spreman za novu utakmicu.

– Zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema, momci su me vrhunski prihvatili, na Kipru sam samo imao nesreću da na treningu povredim zglob, ali nije toliko strašno, nadam se da ću se narednih dana već priključiti ekipi. Nadam se da ću biti u kombinaciji za naredni meč, a na šefu je da odluči hoću li i koliko biti u timu, ja sam spreman da pokrijem u paru poziciju zadnjeg veznog – kaže za Telegraf Vulić, kome je Marko Marin takmac sa džojstikom u slobodno vreme.

– Najviše vremena provodim sa cimerom Aleksom Vukanovićem, tu je i Marin sa kojim igram Soni često, sa njim i Milunovićem igram, tako najbolje ubijamo vreme i relaksiramo se.

Hoće li dobiti šansu, videćemo 2. februara, kada će Zvezda igrati protiv Ludogoreca od 15 časova. U istom terminu, igraće se i preostale dve utakmice, 5. februara protiv Rabotničkog i 8. protiv Maribora.