DRASTIČNE PROMENE: Zvezda u TIŠINI remontuje TIM!

Crveno-beli se pojačavaju za završnicu sezone.

Crvena zvezda je u Zagrebu protiv Cedevite doživela prvi poraz u sezoni kada je u pitanju ABA liga, a crveno-beli su mogli da dožive i rezultatsku katastrofu. Trener MIlan Tomić izostavio je iz nepoznatih razloga Maika Cirbesa iz tima za gostovanje u Zagrebu, a nema inofrmacija da li je centar možda povređen.

Nemac je ove sezone veoma često na udaru kritika navijača zbog loše forme i činjenice da nije ni bleda senka centra koji je u prvom, dvogodišnjem, mandatu bio neprelazna prepreka u reketu Zvezde. Zbog toga bi sa njim mogla da bude prekinuta saradnja, a na Malom Kalemegdanu bi, kako saznaje “Hotsport“, ponovo mogao da se nađe Ognjen Kuzmić.

Reprezentativac Srbije je otišao iz Zvezde 2017. u Real Madrid, ali je doživeo tešku povredu i nije ostavio značajniji trag u Kraljevskom klubu, pa bi povratkom među crveno-bele mogao da oživi karijeru. Momak koji je sa Golden Stejtom osvojio NBA titulu je pre izvesnog vremena imao ponudu Budućnosti, ali je on odbio prelazak rečima da u ABA ligi može da nosi samo dres Crvene zvezde.

BOMBA NA KALEMEGDANU: Cirbes prošlost, sprema se povratak reprezentativca!