EKSKLUZIVNO: Oni su ponudili 160 miliona za Sergeja!?

Đanluka Di Marcio otkrio pozadinu čitave priče, zbog čega je Lotito odbio nepristojnu ponudu i hoće li zažaliti?

Posle tvrdnji Klaudija Lotita da je odbio nepristojnu ponudu za Sergeja prošlog leta, oglasio se poznati novinar Di Marcio.

Ovaj ekspert za pijacu je otkrio da se iza svega našao Real Madrid.

„Ne znam da li je baš bilo 160 miliona evra koliko tvrdi Lotito, verovatno su i bonusi u pitanju, ali u finišu prelaznog roka ta ponuda je stigla od stranog kluba, ne od Milana“, kaže Đanluka Di Marcio.

„Mislim da je u pitanju bio Real Madrid, a da je kao posrednik u ovom poslu angažovan Žorge Mendeš. Lotito je odbio jer nije mogao brzo da nađe zamenu“, dodao je poznati novinar.

U svakom slučaju, deluje čudno, suma je nestvarna, tim pre što je Lotito bio zadovoljan i sa manjim novcem, ali ima verovatno nešto i u tajmingu, tačnije obećanju Simoneu Inzagiju da neće u samom finišu prelaznog roka oslabiti ekipu.

Milinković-Savić je igrao loše tokom jeseni, trener je za to krivio kasni start priprema, u decembru se naš igrač probudio, proglašen je za fudbalera meseca u Laciju i čini se da je pauza došla u loše vreme po njega.

Svejedno, Lacio očekuje da u novoj godini nastavi tamo gde je stao, a na leto će verovatno otići u veći klub. Da li je Real i dalje na tragu srpskog reprezentativca ostaje da vidimo, ali Inter i Milan svakako jesu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!