FILMSKA PRIČA: Konte OSTAO bez POJAČANJA zbog SMS-a!

Sve što se posle događalo prilično je neverovatno, ali evo kako je sve počelo…

Sve je počelo porukom, od tada Čelsi luta, a kako kažu španski mediji, to je najskuplji SMS na svetu, koštao je 100 miliona evra.

Preteruju jer je računica drugačija, ali je priča veoma zanimljiva.

Od kada je SMS porukom Konte obavestio Dijega Koštu da ne računa na njega, počeli su problemi. Brazilac je odbio da se vrati na početak priprema, sedeo je kući, nije primao platu zbog kazne, na kraju je prodat za 66 miliona evra Atletiku, što je klupski rekord.

Međutim, Čelsi u kontratužbi protiv Kontea navodi da je tom porukom smanjio cenu Košti jer su svi znali da nije u kombinacijama za narednu sezonu.

Ali, šta se desilo posle toga?

Krenula je panična potera, Lukaku je želeo natrag u klub, ali ga je Rajola prodao Junajtedu. Nedavno je Belgijanac saznao da njegov menadžer nije ni pregovarao sa Čelsijem, pa ga je otpustio.

„Plavci“ su srušili klupski rekord, kupili su Moratu, a pošto Bačuaji nije bio po ukusu Antonija Kontea doveden je i Žiru za 17 miliona evra, on i Morata su klub koštali oko 83.

Sada Sariju ni jedan ni drugi nisu po ukusu, Bačuaija nisu uspeli da prodaju, stiže Iguain na pozajmicu koja će koštati oko 20 miliona za 18 meseci, ako na leto Čelsi ne otkupi njegov ugovor. Dakle, to je oko stotinak miliona neto, koliko je Čelsi platio napadače, prodao je kako rekosmo Koštu za 66 miliona.

Zamenu mu nije našao, sa njim u timu osvojili su dve titule za tri godine, bez njega ništa.

Dakle, zbog toga je Antonio Konte poslao najskuplju SMS na svetu!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!