FUDBALER ZVEZDE RAZOTKRIO: Ovo jedino može da iznervira Milojevića!

Trener šampiona to nikako ne voli.

Retke su situacije kada Vladana Milojevića navijači Crvene zvezde mogu da vide u ljutitom izdanju. Kako izgleda trener šampiona Superlige u takvom izdanju ispričao je El Fardu Ben, koji je otkrio šta najboljeg trenera u Srbiji najviše može da iznervira.

– Jedina stvar koja je kod njega zabranjena je da ne trčiš! To nikako ne smeš i to ga ljuti. Ne smeš da samo stojiš i čudiš se kada izgubiš loptu. Moraš odmah nazad. Zato mi kao tim trčimo mnogo. Ako ne trčiš, biće mnogo teže da napraviš nešto – rekao Ben.

Ofanzivnom vezisti to nije predstavljao problem. Zahvaljujući tome, Ben je i izabran za najboljeg igrača Crvene zvezde u prošloj godini, a sve ponude za reprezentativca Komora su stavljene po strani.

– Naravno. Ja sam sa Komora. Došao sam izdaleka i prošao mnogo toga da bi olako shvatao neke šanse u životu. Nedavno sam bio na sinovom treningu da ga gledam i video sam da ne trči. Posle treninga sam mu rekao: „Možeš da radiš šta hoćeš, ali jedino što ne smeš je da na trčiš. Uvek trči“. Posle će sve doći na svoje – istakao je El Fardu Ben.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!