IZNENAĐENJE: Zvezda fudbala odbila PSŽ!

Alarmi upaljeni u francuskoj prestonici.
Najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala Nejmar je jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, pa tako i njegovog kluba Pari sen Žermena.

On je doživeo povredu u duelu sa Strazburom, odsustvovaće oko 10 nedelja, što je jasno veliki udarac za ekipu Tomasa Tuhela.

Svesni su u Parizu da su im šanse za osvajanje Lige šampiona bez Brazilca znatno slabije, a pošto se ponovo povredio, krenuli su u potragu za njegovom zamenom.

Kako prenose nemački mediji, navodno su Parižani kontaktirali upravu Arsenala, kako su u svoje redove želeli da dovedu Mesuta Ozila.

Nemački internacionalac, koji se letos i povukao iz reprezentacije „Pancera“, jedan od najplaćenijih igrača u Premijer ligi, svakako najplaćeniji u Arsenalu.

Ipak, Emeri ga u poslednje vreme gotovo uopšte ne koristi, nisu više u pitanju problemi sa leđima, već jednostavno Španac u ovom trenutku ne vidi Ozila u timu.

PSŽ je ponudio pozajmicu do kraja sezone, ali navodno sam fudbaler ne želi na „Park prinčeva“, makar ne na pozajmicu.

Izgleda da bi Ozil radije sedeo na tribinama „Emirejtsa“ i gledao kako mu na račun leže 300 hiljada funti svakog vikenda, nego da se makar na kratko preseli u Pariz i pomogne Tuhelovoj četi da se domogne željenog trofeja u Ligi šampiona.

Mogla je ovo da bude dobitna kombinacija, ne kriju u Arsenalu da bi se rado rešili njegove plate, ali Nemac je očigledno tvrdoglav.

Parižani su veoma aktivni u finišu zimske pijace, poslednjim transferom mogli bi i jedan klub iz Premijer lige da ostave bez trenera, više o tome u nastavku.

NOVA TRANSFER BOMBA: Crveno-beli doveli NEVEROVATNO pojačanje!