KAKO ĆE NAVIJAČI REAGOVATI: On se vratio u Srpski fudbal!

Naoadač će ponovo zaigrati u Beogradu.

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je napadač Predrag Sikimić novi igrač tog kluba.

Sikimić je sa „Zmajevima“ potpisao jednogodišnji ugovor.

„U Voždovcu sam prvi put igrao 2015. godine kada sam se vratio sa Tajlanda, i utisak je tada, kao i sada da klub konstantno napreduje u svakom smislu. U timu je i dalje par momaka koji su igrali sa mnom kada sam prvi put došao, tako da sam se i sada jako brzo adaptirao“, rekao je Sikimić, a prenosi klub.

„Voždovac je jednostavno takva sredina, da se igrač oseća prijatno, kako zbog saigrača, tako i zbog ljudi koji rade u klubu da obezbede najbolje moguće uslove za rad igrača“, dodao je on.

Sikimić je pre dve godine odličnim igrama i golovima u dresu Voždovca privukao pažnju Crvene Zvezde, koja je bila odlučna u tome da dovede iskusnog centarfora, i u tome uspela.

Kao neko ko je promenio dosta klubova u Srbiji, Sikimić je napravio paralelu između Voždovca i ostalih klubova,

„Voždovac je klub koji se izdvaja od ostalih, stabilan je klub i u poslednjih godina napravio je neke odlične transfere što je dokaz da se u klubu dobro radi. Moglo bi se reći da je Voždovac klub koji se izdvaja i organizacioni i infrastrukturno i da spada u sam vrh srpskog fudbala“, naveo je on.

Voždovac je zimsku pauzu dočekao na 11. mestu na tabeli Superlige Srbije.

„Klub po svim parametrima zaslužuje da bude u gornjem delu tabele, toga smo svi svesni i sa saigračima ću raditi na tome da proleće svi u klubu dočekamo u mnogo boljem raspoloženju“, rekao je Sikimić.

Voždovac će prvi deo priprema za nastavak sezone provesti u Beogradu, dok je za 27. januar planiran put u Antaliju, gde je na rasporedu odigravanje četiri prijateljska meča sa inostranim klubovima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!