KAKVA UTAKMICA: Zvezda MELJE sve redom!

Austrijski timovi su omiljeni Crvenoj zvezdi na fudbalskom terenu ove sezone. Austrija iz Beča savladana ubedljivo.

Druga provera u Antaliji i druga pobeda bez primljenog gola.

Ekipa Vladana Milojevića je uspela da savlada Austriju iz Beča rezultatom 3:0 golovima Bena u prvom i Milunovića i Babića u drugom poluvremenu.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, Crvena zvezda je dominirala u današnjem meču.

Crvena zvezda je bila odlična u prvom poluvremenu, onakva kakvu Milojević želi da vidi, disciplinovana i agilna došla je do par šansi, a jedini gol smo videli u 24. minutu kada je Ben iskoristio penal. Prethodno ga je Vukanović izborio, nakon njegovog centaršuta je neko od Austrijanaca igrao rukom.

Vukanović je pogodio prečku pred kraj poluvremena nakon centaršuta Jovičića, rezultat je ostao nepromenjen u prvom poluvremenu.

Zvezda bolja i u drugom poluvremenu uprkos izmenama.

Već u drugom minutu drugog poluvremena je Jirka iznudio faul, Ben je centrirao, a pogodak je postigao novajlija u dresu – Nemanja Milunović.

Imali su i Austrijanci jednu sjajnu šansu u 71. minutu kada je golman Popović fantastično reagovao i sprečio gol, a na drugoj strani Crvena zvezda je pretila preko Čaušića, ali bez promene rezultata.

Ipak, videli smo još jedan gol danas i to opet u mreži Austrije iz Beča. Strelac gola je Srđan Babić nakon kornera Milijaša u 83. minutu.

Crvena zvezda: Borjan (od 69′ Popović), Stojković (od 84′ Veljko Nikolić), Savić, Milunović (od 59′ Babić), Rodić (od 46′ Gobeljić), Jovičić, Čaušić (od 76′ Milijaš), Ben (od 76′ Hajdin), Marin (od 46′ Jirka), Vukanović (od 46′ Simić), Boaći (od 59′ Pavkov).

Austrija: Lučić, Klajn, Madl, Igor, Kuevas, Dzego, Matić, Saks, Prokop, Evandro, Edomvonji.

IZ ZVEZDE OTKRILI: Sprema se nešto VELIKO!