MILIONI NA MARAKANI: Terzić „magija“ pravi moćnu Evropsku Zvezdu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom transfera štopera Miloša Degeneka u Al Hilal.

Danas je ozvaničen transfer Miloša Degeneka u Al Hilal, što je HotSport prvi saznao, a potom i dobio prvu izjavu dosadašnjeg Zvezdinog štopera.

U večernjim satima se oglasio i generalni direktor crveno-belih, koji je izrazio zahvalnost Degeneku i zadovoljstvo zbog obavljenog posla kroz brojke.

– Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača – stoji u izjavi Zvezdana Terzića dostavljenoj medijima.

– Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu – podvukao je Terzić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!